افزایش سرعت لود سایت وردپرس 2022
سرعت وب سایت تأثیر زیادی بر تجربه کاربر، سئو و نرخ تبدیل دارد. بهبود عملکرد وب سایت برای جذب ترافیک به یک وب سایت و درگیر نگه داشتن بازدیدکنندگان سایت ضروری است. در اینجا مراحلی را که توسعهدهندگان میتوانند برای سریعتر ساختن وبسایت انجام دهند، مرور میکنیم:
تست عملکرد وب سایت
تست سرعت وب سایت نحوه عملکرد یک وب سایت را ارزیابی می کند. آزمایش یک وب سایت به طور مرتب می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا عملکرد یا پیشرفت های عملکرد را ردیابی کنند. تست سرعت همچنین باید به توسعه دهندگان کمک کند تا برخی یا همه زمینه هایی را که عملکرد وب سایت را کند می کنند ، شناسایی کنند و زمینه های پیشرفت در کجا قرار دارند.
تعداد زیادی تست سرعت سایت با کیفیت بالا برای اندازه گیری عملکرد وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند. چندین آزمایش رایگان دارد و جزئیات دقیقی از سرعت بارگیری عناصر منفرد یک صفحه ارائه می دهد. WebPageTest.org همچنین به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا وب سایت ها را برای دستگاه های مختلف و سرعت اتصال به شبکه آزمایش کنند. میتوان به light house و page speed اشاره کرد

استفاده از CDN (شبکه تحویل محتوا)
CDN ها سرعت وب سایت ها را با ذخیره محتوا در مکان های مختلف در سراسر جهان افزایش می دهند. سرورهای کش CDN معمولاً در نزدیکی کاربران نهایی نسبت به میزبان یا سرور مبدا قرار دارند. درخواستها برای محتوا بهجای تمام راهها به سرور میزبان، به سرور CDN میرود، که ممکن است هزاران مایل و در چندین شبکه مستقل از کاربر باشد. استفاده از CDN می تواند منجر به کاهش شدید زمان بارگذاری صفحه شود.
بهینه سازی تصاویر ها و فرمت های هم نوع
تصاویر درصد زیادی از ترافیک اینترنت را تشکیل میدهند و اغلب زمان بیشتری را برای بارگذاری در یک وبسایت میبرند، زیرا حجم فایلهای تصویری از فایلهای HTML و CSS بزرگتر است. خوشبختانه، زمان بارگذاری تصویر را می توان از طریق بهینه سازی تصویر کاهش داد. بهینهسازی تصاویر معمولاً شامل کاهش وضوح، فشردهسازی فایلها و کاهش ابعاد آنها میشود و بسیاری از بهینهسازهای تصویر و کمپرسورهای تصویر بهصورت رایگان در دسترس هستند.
فایل های CSS و JavaScript را کوچک کنید
کوچک کردن کد به معنای حذف هر چیزی است که کامپیوتر برای درک و اجرای کد به آن نیاز ندارد، از جمله نظرات کد، فضای خالی و نیم ویرگول های غیر ضروری. این باعث می شود فایل های CSS و جاوا اسکریپت کمی کوچکتر شوند تا سریعتر در مرورگر بارگذاری شوند و پهنای باند کمتری اشغال کنند. کوچکسازی به خودی خود تنها به حداقل بهبود سرعت منجر میشود. با این حال، اگر در کنار این نکات دیگر اجرا شود، عملکرد بهتر وب سایت را به همراه خواهد داشت.
در صورت امکان تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید
اکثر صفحات وب به مرورگرها نیاز دارند که چندین درخواست HTTP برای دارایی های مختلف در صفحه، از جمله تصاویر، اسکریپت ها و فایل های CSS ارائه کنند. در واقع بسیاری از صفحات وب به ده ها مورد از این درخواست ها نیاز دارند. هر درخواست منجر به یک رفت و برگشت به سرور میزبان منبع می شود که می تواند به زمان بارگذاری کلی یک صفحه وب اضافه کند. علاوه بر این، با بارگیری منابع از چندین ارائهدهنده مختلف، مشکل در یکی از میزبانها میتواند بر توانایی صفحه وب برای بارگیری سریع یا اصلاً تأثیر بگذارد.
به دلیل این مشکلات احتمالی، تعداد کل دارایی هایی که هر صفحه برای بارگیری نیاز دارد باید به حداقل برسد. همچنین، تست سرعت باید به شناسایی درخواستهای HTTP کمک کند که بیشترین زمان را میگیرند. به عنوان مثال، اگر تصاویر باعث می شوند صفحه به کندی بارگذاری شود، توسعه دهندگان می توانند به دنبال راه حل میزبانی تصویر سریعتر (مانند CDN) باشند.
از کش کردن HTTP مرورگر استفاده کنید
حافظه پنهان مرورگر یک مکان ذخیره سازی موقت است که مرورگرها کپی هایی از فایل های ثابت را ذخیره می کنند تا بتوانند صفحات وب اخیراً بازدید شده را با سرعت بیشتری بارگیری کنند، به جای اینکه نیاز به درخواست مکرر محتوای مشابه داشته باشند. توسعهدهندگان میتوانند به مرورگرها دستور دهند تا عناصر یک صفحه وب را که اغلب تغییر نمیکنند، ذخیره کنند. دستورالعملهای کش مرورگر در سرفصلهای پاسخهای HTTP از سرور میزبان قرار میگیرد. این مقدار دادههایی را که سرور برای انتقال به مرورگر نیاز دارد، کاهش میدهد و زمان بارگذاری را برای کاربرانی که اغلب از صفحات خاصی بازدید میکنند، کوتاه میکند.
گنجاندن اسکریپت های خارجی را به حداقل برسانید
هر عنصر صفحه وب اسکریپتی که از جای دیگری بارگیری می شود، مانند سیستم های اظهار نظر خارجی، دکمه های CTA، یا پنجره های بازشوی نسل اصلی، باید هر بار که صفحه بارگیری می شود، بارگیری شود. بسته به اندازه اسکریپت، اینها می توانند سرعت صفحه وب را کاهش دهند یا باعث شوند صفحه وب به یکباره بارگیری نشود (به این حالت “پرش محتوا” یا “تغییر طرح” گفته می شود و می تواند به ویژه برای کاربران تلفن همراه خسته کننده باشد).
در صورت امکان از تغییر مسیر (redirects) استفاده نکنید
تغییر مسیر زمانی است که بازدیدکنندگان یک صفحه وب به جای آن به صفحه دیگری هدایت می شوند. ریدایرکت ها چند کسری از ثانیه یا گاهی حتی ثانیه های کامل را به زمان بارگذاری صفحه اضافه می کنند. هنگام ساخت یک وبسایت بهینهسازی عملکرد، هر ثانیه اهمیت دارد. تغییر مسیرها گاهی اجتناب ناپذیر هستند، اما در صورت لزوم نباید از آنها استفاده کرد.